Wie ben ik

coaching

Wie is Donné Bos

Wie verre reizen doet, kan veel verhalen”, zei Matthias Claudius al. Verhalen over mensen, over situaties en over manieren van leven, werken en denken. Verhalen over ervaringen. Ervaringen die je meeneemt, onderweg naar de volgende uitdaging. Ervaringen waar ook anderen weer mee verder kunnen.


Wat heb ik zelf aan ervaringen in mijn rugzak voor onderweg?

Na mijn opleiding (1989) aan de Koninklijke Militaire Academie en enkele jaren als beroepsofficier heb ik als leidinggevende geroken aan de overheid en aan het bedrijfsleven. Daarna was in 1998 de tijd gekomen om voor mezelf te beginnen, de dingen op mijn eigen manier te doen, als zelfstandig interim manager en adviseur. Omdat ik vind dat je bij alles wat je doet


kwaliteit moet bieden, heb ik naast meerdere trainingen en cursussen, de opleiding Professioneel Interim Management gevolgd op Nyenrode Business Universiteit.


In al de jaren dat ik als interim manager actief ben geweest, bleven vooral die opdrachten mij bij waarin ik mensen individueel in beweging zag komen en concreet iets zag veranderen aan hun situatie. Zij kwamen als het ware dichter bij hun hart. Voor mij was de stap naar zelfstandig coach dan ook een logische, niet in de laatste plaats omdat ik daarmee ook mijn eigen hart heb gevolgd. Om mijn rugzak nog beter gevuld te hebben voor mijn en jouw weg, heb ik een cursus coaching gevolgd en heb ik de Opleiding tot Coach van de Hogeschool Windesheim gevolgd.


Mensen hun thermiek laten vinden