Management en advies

management en advies

Welkom bij Intervias management en advies

Na een aantal jaren voor verschillende organisaties in vaste dienst te hebben gewerkt, startte ik in 1998 mijn eigen bedrijf: Intervias. Eerst als zelfstandig interim manager en adviseur. En sinds 2011 ook als zelfstandig coach.


Intervias is Latijn en betekent “op weg” of “onderweg”. Met Intervias management en advies wil ik organisaties op weg helpen door tijdelijke ondersteuning. Uiteindelijk zal de organisatie op eigen kracht met eigen mensen verder op weg moeten en zal ik ook weer mijn eigen weg gaan.


Ruimtelijke Ordening en Infrastructuur èn

Crisisbeheersing en Calamiteitenbestrijding zijn de werkgebieden waarop ik actief ben. Daarin kan ik uw organisatie ondersteunen met:

  • Projectmanagement
  • Projecten
  • Organisatieadvies
  • Coaching


Ik heb werkzaamheden verricht voor onder andere rijksoverheden, gemeentelijke overheden en het bedrijfsleven. Op Linkedin kunt u een uitgebreid profiel van mij bekijken.


Donné Bos


Samen op weg